Αν και οι περισσότεροι όταν ακούμε για μέλη της βασιλικής οικογένειας πιστεύουμε πως κανένας τους και ποτέ δεν έχει δουλέψει στην ζωή του, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει αφού πολλοί από αυτούς, πριν ξεκινήσουν την βασιλική τους δράση που περιλαμβάνει δημόσιες εμφανίσεις και συζητήσεις με εκπροσώπους της κοινωνίας, έχουν δουλέψει σαν κοινοί θνητοί. Δείτε στην συνέχεια πέντε μέλη της βασιλικής οικογένειας που πριν αναλάβουν τα royal τους καθήκοντα είχαν μια “κανονική” δουλειά.

Πρίγκιπας Harry: Μπορεί σήμερα να έχει εγκαταλείψει την βασιλική ζωή, ωστόσο για μεγάλο χρονικό διάστημα “δούλευε” για την οικογένεια. Πριν όμως, ο πρίγκιπας εργαζόταν στον βρετανικό στρατό, ενώ δύο φορές είχε βρεθεί σε αποστολή για τον Αφγανιστάν.

Diana Spencer: Η πριγκίπισσα Diana, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο, εργαζόταν ως νηπιαγωγός σε ένα σχολείο στο Pimlico. Η ίδια αποκάλυψε σε μετέπειτα συνέντευξή της πως αγαπούσε πολύ αυτό το επάγγελμα, αφού λάτρευε τα παιδιά.

Πριγκίπισσα Ευγενία: Η εγγονή της βασίλισσας έχει εργαστεί στο Λονδίνο ως αναπληρώτρια διευθύντρια στην γκαλερί Hauser & Wirth.

Πριγκίπισσα Βεατρική: Για σύντομο χρονικό διάστημα η πριγκίπισσα Βεατρίκη έχει εργαστεί ως προσωπικός βοηθός αγορών στο πολυκατάστημα Selfridges στο Λονδίνο, ενώ στην συνέχεια θέλησε να εργαστεί αφιλοκερδώς στο κυβερνητικό γραφείο εξωτερικών

Πρίγκιπας William: Όπως και ο πρίγκιπας Harry, έτσι και ο πρίγκιπας William έχει εργαστεί στον στρατό. Συγκεκριμένα, ο δούκας του Cambridge δούλευε ως πιλότος ιπτάμενου ασθενοφόρου, μεταφέροντας σοβαρά τραυματισμένους και αρρώστους στο νοσοκομείο.

Πηγή: MustLoading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here