Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του Υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου

Αργά αλλά σταθερά αποκαθίσταται η ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), η οποία ανάμεσα στις τρέχουσες υποχρεώσεις της κατάφερε να δημιουργήσει μια λαμπρή βραδιά απονομής των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για τα έτη 2019 & 2020.

Η τελετή απονομής των τελευταίων πολλών ετών έγινε την Τετάρτη 22/9 στο κτήμα Casa e Campo, στις Αφίδνες Αττικής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μέσω του κ. Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη – καθώς, βεβαίως, και το πλήθος των αγωνιζόμενων Πρωταθλητών, Κυπελλούχων και Επαθλούχων του 2019 και 2020.

Στον χώρο που ο κ. Κουτσίκος είχε την καλοσύνη να παραχωρήσει για τις ανάγκες της φετινής απονομής, μετά τις καθιερωμένες σύντομες ομιλίες στελεχών και προσκεκλημένων, ακολούθησαν δύο Ειδικές

Βραβεύσεις στον κ. Νίκο Αγγλούπα, για τις διαχρονικές κορυφαίες του διακρίσεις και την προσφορά του στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και στην κυρία Ελένη Αμπάτη για την προσφορά στην ΟΜΑΕ ενός υπέροχα συντηρημένου κλασσικού Triumph Dolomite 1700 του 1974.

Στη συνέχεια, με κορυφαίο τηλεοπτικό υλικό που ευγενικά παραχώρησε η Cosmote TV (καθώς και το Sportal TV για τους αγώνες Drift και Drag Racing), ξεκίνησε η παρουσίαση κάθε θεσμού του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των διακριθέντων του – αρχής γενομένης από τον σημαντικότερο, το Karting.


Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags

ΟΜΑΕ

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here