Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν στις 30 Ιουνίου

Αλλαγή φρουράς έχουμε στη διοίκηση του «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Γενική του Συνέλευση των δημοσιογράφων/μελών, στην οποία ψηφίστηκαν, επίσης, μια σειρά τροποποιήσεις στο καταστατικό που σηματοδοτούν την ενσωμάτωση ψηφιακών διαδικασιών στη λειτουργία του.

Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν στις 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο της σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης του «Συλλόγου Δημοσιογράφων για την Ανάδειξη του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα», ανέδειξαν νέα πρόσωπα στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο εξελέγησαν, επίσης, δοκιμασμένα μέλη του.

Μετά την σύγκληση σε σώμα του νέου ΔΣ, πρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Λουπάκης, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Κανουπάκης, γραμματέας ο Σωτήρης Βουτσελάς και ταμίας ο Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος. Στο νέο ΔΣ συμμετέχουν, επίσης, ως μέλη οι: Νίκος Λιβανός, Πάνος Ντάνος και Φώτης Ραΐσης.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή του συλλόγου εξελέγησαν οι: Διονύσης Λιβέρης και Ηλίας Ματζαβάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πνεύμα των ημερών και για τους γνωστούς λόγους ασφαλείας που επιβάλλει η πανδημία, τόσο η Γενική Συνέλευση, όσο και η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη της καινούριας διοίκησης του συλλόγου πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά.

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here