Με πρόσθετο εξοπλισμό και τιμή 48.360€

Μία νέα έκδοση ήρθε να εμπλουτίσει τη γκάμα του υβριδικού Forester e-Boxer, το sUAdventure. Το Adventure έχει επιπλέον του πλούσιου standard εξοπλισμού του, νέα γρίλια στη μάσκα, μαύρη ζάντα 18 ιντσών, ηλιοροφή και εξωτερικά προστατευτικά αλλά και διακοσμητικά στοιχεία που ξεχωρίζουν με το βαθύ πορτοκαλί χρώμα τους.

Η πορτοκαλί υπογραφή της έκδοσης αυτής συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με τις διακριτικές πορτοκαλί ραφές στην κονσόλα, στο τιμόνι, στο λεβιέ ταχυτήτων αλλά και στα νέα, αδιάβροχα καθίσματα.

Όλα αυτά, μαζί με το πακέτο της μόνιμης συμμετρικής τετρακίνησης, του υβριδικού κινητήρα e-Boxer και του συστήματος προληπτικής ασφάλειας EyeSight, επιτρέπουν στην νέα έκδοση του υβριδικού Forester, να εγγυάται απροβλημάτιστες εξορμήσεις απόδρασης και περιπέτειας.

Το Forester e-Boxer Adventure διατίθεται σε δύο χρωματισμούς, λευκό και σκούρο γκρι (Crystal White Pearl και Magnetite Grey Metallic αντίστοιχα), ενώ η τιμή λιανικής του είναι 48.360€ (πλέον χρέωσης μεταλλικού χρώματος) και είναι άμεσα διαθέσιμο.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags

Subaru

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here