Με ελάχιστη συμμετοχή από τον κόσμο

Στην Ιταλία οι σημερινές κινητοποιήσεις των επικριτών του πράσινου πάσου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σε πενήντα τέσσερις σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας, εξελίχθηκαν σε αποτυχία.

Από τις δυο και μισή το απόγευμα, τοπική ώρα, μόνον λίγες δεκάδες άνθρωποι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τους σταθμούς. Στην Νάπολη, στην πλατεία Γκαριμπάλντι, όπου βρίσκεται ο κεντρικός σταθμός, παρουσιάσθηκαν μόνον δυο άνδρες με μαύρο μπλουζάκι και ιταλικές σημαίες στο χέρι και επανέλαβαν, επί μία περίπου ώρα, το σύνθημα «no green pass».

Στο κεντρικό σταθμό της Ρώμης, Τέρμινι, δεν κατγράφηκαν προβλήματα, ενώ στην Φλωρεντία οι διαδηλωτές δεν ξεπέρασαν τους 20 και στην Μπολόνια τους 15. Σε καμία πόλη, δεν υπήρξε διακοπή στην ομαλή κίνηση των τραίνων, κάτι που είχαν θέσει ως κύριο στόχο τους, όσοι οργάνωσαν την κινητοποίηση, μέσω διαδικτύου, επισημαίνεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Όπως υπογραμμίζουν πολλοί σχολιαστές, η ιδιαίτερα περιορισμένη αυτή συμμετοχή κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού οφείλεται, πιθανότατα, και στην ιδιαίτερα αυξημένη παρουσία της αστυνομίας, σε όλους τους κύριους σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας.

Σχετικά Tags

πιστοποιητικό εμβολιασμού κινητοποίηση κορονοϊός Ιταλία

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here