Καταγράφηκαν 675 μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο

Η Πολωνία κατέγραψε σήμερα για δεύτερη συναπτή ημέρα τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό νέων κρουσμάτων μετά την εμφάνιση της πανδημίας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, που ανακοίνωσε 657 μολύνσεις.

Το υπουργείο ανακοίνωσε επτά νέους θανάτους ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 1.716. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 45.688.

Από τα νέα κρούσματα, τα 227 βρίσκονται στην περιοχή Σιλεσία , η οποία αντιμετωπίζει έξαρση κρουσμάτων μεταξύ μεταλλωρύχων.

Η κυβέρνηση της Πολωνίας θα εξετάσει την πιθανότητα να επιβάλει νέους περιορισμούς σε ορισμένες περιοχές όπου έχουν καταγραφεί τα περισσότερα νέα κρούσματα της Covid-19, δήλωσε σήμερα ένας κυβερνητικός αξιωματούχος.

Αν και στην Πολωνία τα κρούσματα είναι λιγότερα σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ο αριθμός τους αυξάνεται τις τελευταίες ημέρες. Το συμβούλιο αντιμετώπισης κρίσεων συνεδρίασε σήμερα, όμως δεν ανακοινώθηκαν νέα μέτρα.

«Οι περιορισμοί θα αφορούν ορισμένες επαρχίες, εκείνες που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ό,τι αφορά την αύξηση των μολύνσεων», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πιοτρ Μούλερ, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Είναι απίθανο να επιβληθούν μέτρα σε όλη τη χώρα, όμως εξετάζεται η πιθανότητα να μπαίνουν σε καραντίνα οι ταξιδιώτες από ορισμένες χώρες όπου επίσης καταγράφονται αυξημένα κρούσματα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Σχετικά Tags

κοροναϊός Πολωνία

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here