Σε ησυχία δεν φαίνεται να αφήνουν οι θαυμαστές των ρόγιαλς το ζευγάρι Μέγκαν και Χάρι. Εξετάζουν τις κάθε τους κίνηση και είναι έτοιμοι για επίθεση.

Όταν το ζευγάρι αποφάσισε στις αρχές του έτους να αφήσει την βασιλική ζωή και το παλάτι για να επικεντρωθούν στην οικογένειά τους και να ξεκινήσουν από την αρχή πολλοί θαυμαστές απογοητεύτηκαν και θύμωσαν με αυτή τους την κίνηση.

Από τότε κάθε τους κίνηση πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική αφού κινδυνεύουν να δεχθούν επίθεση από άτομα σαν και αυτά.
Το πρώην βασιλικό ζευγάρι έστειλε μια επιστολή σε μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση, τον αθλητικό οργανισμό Street Games, που υποστηρίζει κοινότητες μειονοτήτων στο Λονδίνο.

Το Street Games ανέβασε στο Twitter την επιστολή που τους έστειλαν ο Harry και η Meghan γράφοντας «Ουάου! Σας ευχαριστούμε πολύ Harry και Meghan για τα ευγενικά σας λόγια και τη συνεχή υποστήριξή σας στα StreetGames και τους λαμπρούς τοπικούς οργανισμούς που εργάζονται για να υποστηρίξουν κοινότητες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Οι δύο τους μπορεί να υπέγραψαν την επιστολή ως απλώς Harry και Meghan όμως οι υποστηρικτές της βασιλικής πρόσεξαν κάτι που τους εξόργισε. Στην κορυφή της επιστολής χρησιμοποίησαν τα μονογράμματά τους με μια κορώνα από πάνω. Μπορεί οι περισσότεροι να υποστήριξαν το ζευγάρι υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν τους άρεσε καθόλου η χρήση της κορώνας. «Γιατί υπάρχει ακόμη το βασιλικό λογότυπο; Νομίζω ότι απαγορεύεται να το χρησιμοποιούν» έγραψε κάποιος.

Πηγή: mustLoading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here