Αυτός ο εγκλεισμός μοιάζει ατελείωτος. Πλέον πιστεύω πως δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ από αυτή τη «φούσκα» και βρίσκομαι ένα βήμα πριν με πάρει από κάτω ψυχολογικά. Ωστόσο αυτό δε θα επιτρέψω να συμβεί. Όπως ακριβώς δε θα επιτρέψω να συμβεί το να βαλτώσει το σώμα μου.

Και εξηγούμαι.

Με τα γυμναστήρια να έχουν βάλει λουκέτο, το να μπούμε σε μία διαδικασία να αφήσουμε το κορμί μας στη μοίρα του είναι ένας πειρασμός που δεν πρέπει να ενδώσουμε. Η cardio προπόνηση έχει πολλαπλά οφέλη καθώς κάνει το μεταβολισμό μας να τρέχει με χίλια, κρατά σε εγρήγορση κάθε μυ και προσφέρει ψυχολογική ανάταση. Τρία πράγματα που όλοι θέλουμε στη ζωή μας.

Η δικαιολογία πως δεν υπάρχει διάδρομος γυμναστικής είναι όπως αναφέραμε «δικαιολογία», διότι υπάρχουν τρόποι ώστε να κάψεις λίπος και να ιδρώσεις χωρίς όργανα γυμναστικής. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι υπομονή, αρκετό νερό, πετσέτα και πολλές ανάσες.

Ο διάσημος personal trainer, Chris Heria, δείχνει ένα πρόγραμμα 9 ασκήσεων που μπορείς να ακολουθήσεις από οπουδήποτε και είναι ξεκάθαρο πως θα σου αλλάξει τη ζωή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Butt Kicks – 1:38

High Knee Runs – 2:38

Side to Side Squats – 3:38

Jumping Jacks – 4:38

High Plank Knee Taps – 5:38

Squat Lunges – 6:38

Switching Mountain Climbers – 7:38

In and Outs Open and Close – 8:38

Jump Over Burpees – 9:38

*Κάθε άσκηση 45 δευτερόλεπτα και ξεκούραση 15 δευτερόλεπτα

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here