Να σου θυμίσουμε λίγο σύντομα ποιος είναι ο Robert Pattinson χωρίς να αναφέρουμε ούτε μια φορά το Twilight; Είναι ο τύπος που είχε δηλώσει πως για να βγάλει τη μπλούζα του προτιμάει να είναι μεθυσμένος. Εκείνος που κάπου στο 2013 δήλωνε ότι ποτέ δεν είχε six-pack και πάντα σιχαινόταν το γυμναστήριο. Στο μεταξύ, είναι και ο τύπος που κάποια στιγμή μέσα στην καραντίνα μας αποκάλυψε κάπως περήφανος ότι το αγαπημένο του γεύμα εγκλεισμού περιλάμβανε ζυμαρικά με σως ντομάτας, ζάχαρη και τυρί, ως σαντουιτσάκι κάπου ανάμεσα σε δημητριακά και ψωμάκια για burger. Έτσι, μπορεί το γεγονός ότι επιλέχθηκε να ενσαρκώσει τον Batman να μη μας σόκαρε ιδιαίτερα από πλευράς casting, αλλά το γεγονός πως θα έπρεπε να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και να δείξει μια κάποια αθλητική πειθαρχία, μας προκάλεσε μια ανάγκη να τον εμψυχώσουμε. Αλλά μάλλον δε θα χρειαστεί.

Ο ηθοποιός φαίνεται να έχει πάρει τον ρόλο του και όσα αυτός συνεπάγεται αρκετά σοβαρά και να έχει ακολουθήσει -ως τώρα τουλάχιστον- μια συγκεκριμένη και αυστηρή για τα δεδομένα του διατροφή, αλλά και μια hardcore προπόνηση.

Σε συνέντευξή του στο Healthy for Men -πριν του χτυπήσει την πόρτα η Covid-19- ανέφερε κάποιες βασικές λεπτομέρειες για το διατροφικό και προπονητικό του πρόγραμμα. Για να μεταμορφωθεί σε προστάτη της Gotham, φαίνεται να αναγκάστηκε να αγκαλιάσει τη φιλοσοφία της πειθαρχίας, ακολουθώντας μια κυκλική προπόνηση για κοιλιακούς, που περιλάμβανε side bends, crunches και ασκήσεις superman. Ωστόσο, η προπόνησή του δεν τελείωνε στο γυμναστήριο. Ο Pattinson έκανε προπόνηση με βάρη και στην παραλία, για να ενδυναμώσει τον κορμό του και για να κερδίσει και σε ισορροπία. Μέσα σε όλα αυτά, έκανε και boxing, γιατί με κάποιο τρόπο είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν με φυσικότητα και οι σκηνές δράσης της ταινίας.

Αναλυτικά η προπόνηση:

Cardio

Τρέξιμο – 5-10km τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα
Boxing – 3-5 φορές την εβδομάδα

Ενδυνάμωση

Forward lunge – 5 σετ 12-15 επαναλήψεων
Reverse lunge – 5 σετ 12-15 επαναλήψεων
Squat & press – 3 σετ 10-12 επαναλήψεων
Burpee & snatch – 3 σετ 15 επαναλήψεων
Glute bridge – 3 σετ 15 επαναλήψεων
5 weighted sandhill sprints
Military press – 5 σετ 12-15 επαναλήψεων

Κοιλιακοί και κορμός:

Cardio – ζέσταμα πέντε λεπτών
Bicycle crunches – 3 σετ 25 επαναλήψεων
Dumbbell side bends – 3 σετ 25 επαναλήψεων
Double crunches – 3 σετ 25 επαναλήψεων
Superman ασκήσεις – 3 σετ 25 επαναλήψεων

Διατροφικά, θα ήταν λίγο να πούμε πως αναγκάστηκε να απαρνηθεί το αγαπημένο του lockdown snack, μιας και πέρα από αυτό, άφησε στην άκρη και το αλκοόλ και τα επεξεργασμένα και τηγανητά τρόφιμα. Και ενώ όλες αυτές οι θυσίες βγάζει νόημα να του δίνουν ένα πιο Batman-ish σώμα, εμείς για έναν παράξενο -ή και όχι- λόγο, ανυπομονούμε να δούμε τη Zoe Kravitz να μεταμορφώνεται σε μια νέα Catwoman λίγο περισσότερο.

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here