Βρισκόμαστε σε μία φούσκα και εν αναμονή των εξελίξεων. Εξελίξεων αναφορικά με το πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα και θα επιστρέψουμε σε κάποιου είδους κανονικότητα. Το λιανεμπόριο αναμένεται να ανοίξει στο τέλος του Μαρτίου, τα σχολεία στα μέσα του Απριλίου και η εστίαση λίγο πριν το Πάσχα;

Αλλά με τα γυμναστήρια, τί γίνεται κύριε; Ενημέρωση δεν υπάρχει, οπότε η επιλογή βρίσκεται στο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα από το σπίτι μας. Μάλιστα αν έχουμε και αλτήρες, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Όπως στο να δουλέψουμε τα πόδια μας. Η leg day που οι άνδρες αρέσκονται στο να κάνουν skip είναι επιβεβλημένη αν θέλουμε να έχουμε ένα ισορροπημένο σώμα και να μη δημιουργηθούν προβλήματα στη μέση και τα γόνατα.

Ο personal trainer, Chris Heria, αποκαλύπτει ένα πρόγραμμα γυμναστικής 7 ασκήσεων που μπορείς να ακολουθήσεις καθημερινά από το σπίτι και το μόνο που θα χρειαστείς είναι αλτήρες και υπομονή.

Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσεις στο παρακάτω video, θα το ακολουθήσεις για 3 ή 4 γύρους με 20 δευτερόλεπτα διάλειμμα ανάμεσα σε κάθε άσκηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1. Bulgarian Split Squats 1:15

2. Assisted Pistol Squats 2:14

3. Single Leg Romanian Deadlifts 3:10

4. Elevated Side Squat 4:10

5. Single Leg Glute Bridge 5:15

6. Single Leg Calf Raises 6:18

7. Dumbbell Walking Summo Lunges 7:23

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here