Τελειώσαν τα ψέματα, κύριοι. Το καλοκαίρι έφυγε, τα περιττά κιλά από φαγητά, παγωτά και κοκτέιλ παρέμειναν, οπότε σταδιακά πρέπει να επιστρέψουμε σε mood γυμναστικής. Η επιστροφή είναι ζόρικη, ωστόσο ένα πρόγραμμα μόλις 18 λεπτών είναι ικανό να βάλει φωτιά στους μυς και τον μεταβολισμό σου.

Τα μοναδικά πράγματα που θα χρειαστείς είναι δύο αλτήρες και μία πετσέτα, γιατί θα ιδρώσεις πολύ. Τόσο πολύ που θα δεις εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις πρώτες ημέρες.

1) Πιέσεις ώμων και δικεφάλων

Πιέσεις ώμων με τους αλτήρες, πιέζοντας τους δικεφάλους πριν φέρεις του αλτήρες πίσω στους γοφούς. Χωρίς να τους αφήσεις κάτω, φέρνεις του αλτήρες στο ύψος των ώμων και κρατάς σφιχτή την κοιλιά. Τρεις γύρους των 60 δευτερολέπτων.

2) Πλάτη και στήθος

Ο απόλυτος συνδυασμός για στήθος και πλάτη. Ξάπλωσε στον πάγκο και φέρε τους αλτήρες πάνω από το στήθος. Κράτησε τα χέρια σου όσο πιο ίσια γίνεται, χαμήλωσε τα βάρη και τέντωσε το στήθος σου. Τράβηξέ τα προς την αρχική θέση. Με μια ελαφρά κάμψη στους αγκώνες σου, χαμήλωσε και τα δύο χέρια πίσω, φέρε τα χέρια πίσω από το κεφάλι και ύστερα πάλι πάνω από το στήθος. Τρεις γύρους των 60 δευτερολέπτων.

3) Press-up ώμων

Στην κορυφή του press-up, φέρνεις τον έναν αλτήρα στο ύψος του στήθους και κρατάς τον κορμό σου σφιχτό πριν επιστρέψεις στην αρχική στάση. Επαναλαμβάνεις με το άλλο χέρι. Ύστερα με τους δύο αλτήρες στο πάτωμα κάνεις κάμψη και επαναλαμβάνεις την άσκηση για 60 δευτερόλεπτα.

4) Κωπηλατική

Σκύβεις 90 μοίρες τον κορμό σου και κρατάς το στήθος ψηλά και τη μέση προς το κάτω. Ύστερα με τους δύο αλτήρες κάνεις κωπηλατική, μέχρι τα βάρη να έρθουν στο ύψος του στήθος. Φυσικά 60 δευτερόλεπτα. Και φυσικά για τρεις γύρους.

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here