Ένα διώροφο ρετιρέ 1.670 τετραγωνικών μέτρων πάνω από το Hyde Park

One Hyde Park Penthouse το λένε και θέτει νέα πρότυπα χλιδής και πολυτέλειας σε μια από τις πλέον αριστοκρατικές γειτονιές του Λονδίνου.

Πρόκειται για ένα πελώριο και διώροφο ρετιρέ 1.670 τετραγωνικών μέτρων στο συγκρότημα κατοικιών του Mandarin Oriental, του οποίου αποτελεί φυσικά το μεγάλο στολίδι.

Είναι ένα κοινό έργο των κατασκευαστικών CPC Group και Waterknights, ένα σωστό μεγαλούργημα στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, σε υποδέχεται ένα τεράστιο χολ, ανοίγοντας την όρεξη για τον εντυπωσιασμό που καραδοκεί σε κάθε γωνιά.

Ξεχωρίζουν ίσως τα τεράστια τζαμένια ανοίγματα, που χαρίζουν μαγευτική θέα στο φημισμένο Hyde Park.

Το ρετιρέ της απόλυτης πολυτέλειας έχει 5 κρεβατοκάμαρες, δωμάτια-ντουλάπες, μπάνια καλυμμένα με μάρμαρο και ιαπωνικής αισθητικής κουζίνα με κελάρι 750 μπουκαλιών.

Το σκηνικό της μεγαλοπρέπειας συμπληρώνουν το ιδιωτικό σπα και η σάουνα, το γυμναστήριο, αλλά και δύο βεράντες για ακόμα στενότερη επαφή με τον πνεύμονα πρασίνου του κεντρικού Λονδίνου.

Με το διαμέρισμα, παίρνεις επίσης 4 χώρους πάρκινγκ, 4 αποθήκες, αλλά και αποκλειστική πρόσβαση στις υπηρεσίες του πολυτελούς ξενοδοχείου Mandarin Oriental.

Προορίζεται να γίνει το ακριβότερο διαμέρισμα του Λονδίνου και ο ζάπλουτος κατασκευαστής του, Nick Candy, δέχεται μάλιστα ακόμα και Bitcoins (4.300) για την αγορά του.

Σε συμβατικά λεφτά, κοστίζει 175 εκατ. λίρες (203 εκατ. ευρώ)…

Σχετικά Tags

Λονδίνο

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here