Το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ του BBC, «China: Nature’s Ancient Kingdom», έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου στις 13.00 και μας ταξιδεύει μέχρι τη μακρινή Κίνα.

Στο ντοκιμαντέρ, παραγωγής του 2021, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία από τις ελπιδοφόρες πρωτοβουλίες της δεκαετίας στο πεδίο της προστασίας του φυσικού κόσμου.

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα δημιουργίας δέκα νέων Εθνικών Πάρκων, με σκοπό την προστασία των πιο σπάνιων και απειλούμενων ειδών άγριας ζωής. 

Στη Δυτική Κίνα, στο Θιβετιανό Οροπέδιο Κινχάι, έχουν δημιουργηθεί τρία νέα Εθνικά Πάρκα. Εκεί ζουν ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά ζώα της Ασίας, όπως η μυστηριώδης Λεοπάρδαλη του χιονιού, ο ιδιόμορφος Ρινοπίθηκος και ο επιβλητικός Μελανοτράχηλος Γερανός, που σύμφωνα με τους τοπικούς θρύλους κατέβηκε από τον παράδεισο για να ζήσει κάτω στη γη. Όλα αυτά τα υπέροχα ζώα, και πολλά περισσότερα, έχουν προσαρμοστεί άψογα σε αυτό το ιδιαίτερα άγριο περιβάλλον και μας περιμένουν να τα γνωρίσουμε. 

Ένας πραγματικός παράδεισος με συναρπαστικά και παράξενα ζώα, μαγικά φυτά και τοπία που κόβουν την ανάσα, σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, στο ντοκιμαντέρ «China: Nature’s Ancient Kingdom» το Μεγάλο Σάββατο στις 13.00, στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το τρέιλερ: 

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here