Εστιάζει στην επέκταση και βελτίωση λειτουργιών υποστήριξης οδηγού

Οι Απομακρυσμένες Αναβαθμίσεις Λογισμικού (Remote Software Upgrades) της BMW προσφέρουν ολοκληρωμένες βελτιώσεις βασικών λειτουργιών του οχήματος, φέρνουν τα τελευταία ψηφιακά προϊόντα στο όχημα ‘over the air’ και εξασφαλίζουν τη συνεχή ενημέρωση του λογισμικού.

Το BMW Group προσφέρει την 3η του ‘over-the-air’ αναβάθμιση φέτος – αυτή τη φορά για περίπου δύο εκατομμύρια οχήματα BMW σε όλο τον κόσμο. Μέχρι το τέλος του 2021, ο παγκοσμίως μεγαλύτερος στόλος οχημάτων που είναι συμβατός με αναβαθμίσεις θα κυκλοφορεί στους δρόμους, με περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια συνδεδεμένα οχήματα BMW: από μοντέλα με συμβατικά συστήματα κίνησης μέχρι plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά.

Η πιο εκτεταμένη καμπάνια Remote Software Upgrade του BMW Group μέχρι σήμερα ξεκίνησε με το λανσάρισμα της τελευταίας έκδοσης του BMW Operating System 7 (Ver. 21-07) στις 11 Οκτωβρίου 2021. Η καμπάνια εγκαινιάστηκε στη Γερμανία και, σταδιακά, θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές. Αυτή η ολοκληρωμένη καμπάνια Remote Software Upgrade θα εστιάσει στην επέκταση και βελτίωση των λειτουργιών υποστήριξης οδηγού.

Η εφαρμογή Spotify θα αναβαθμίσει την εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρει η επιλογή BMW Connected Music και θα μπορεί να μεταδίδει podcasts. Οι οδηγοί των M3 και M4 μπορούν να προσβλέπουν σε μία μοναδική εμπειρία ήχου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού χάρη στο M Sound Control. Καθένα από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά προσφέρει στους πελάτες μεγαλύτερη άνεση, βελτιωμένη ασφάλεια και, πολύ απλά, περισσότερη Γνήσια Οδηγική Απόλαυση.

Νέο σε αυτή την καμπάνια είναι το ότι οι χρήστες του My BMW app μπορούν να κατεβάζουν αποκλειστικά αυτή την έκδοση κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων. Στη συνέχεια, η αναβάθμιση θα διατίθεται σε όλους τους πελάτες ως αυτόματη λήψη (downloading) απευθείας μέσω του οχήματός τους.

Το My BMW app συνδέει τους πελάτες με το αυτοκίνητό τους μέσω του smartphone τους, μετατρέποντάς το σε μία έξυπνη διεπαφή. Πέρα από τη δυνατότητα λήψης (downloading) της απομακρυσμένης αναβάθμισης λογισμικού στο όχημά τους, η εφαρμογή προσφέρει επίσης έναν άνετο τρόπο προγραμματισμού ταξιδιών ή κλεισίματος ραντεβού για σέρβις. Από το Νοέμβριο του 2021, το My BMW app θα προσφέρει λειτουργικές αναβαθμίσεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος, μεταξύ άλλων.

Με την τρέχουσα αναβάθμιση, πάνω από 30 μοντέλα και 1,6 εκατομμύρια οχήματα σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζονται από τον ‘premium’ κατασκευαστή θα μπορούν να ενημερώνουν άμεσα το λογισμικό τους. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής της τρέχουσας έκδοσης (Ver. 21-07) σε σχεδόν 400.000 περισσότερα οχήματα με παλαιότερη έκδοση λογισμικού. Προ-απαιτούμενο εδώ είναι αυτά τα οχήματα να έχουν μία έκδοση λογισμικού με δυνατότητα αναβάθμισης (Ver. 20-07). Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα με την εγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags

BMW

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here