Αντικατάσταση των κουμπιών ασφάλισης των δύο πίσω καθισμάτων

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία N. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος της Nissan στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του μοντέλου Juke.
Η ανάκληση στην Ελληνική αγορά αφορά σε 471 οχήματα, με ημερομηνία παραγωγής από 18/9/2019 έως 28/8/2020. Η Nissan εντόπισε ότι, η αλλαγή σχεδιασμού του Κουμπιού Ασφάλισης της Πλάτης του Πίσω Καθίσματος δημιούργησε την πιθανότητα, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και σε σπάνιες περιπτώσεις, η διπλωμένη Πλάτη του Πίσω Καθίσματος να μην ασφαλίσει όταν την επαναφέρετε στην όρθια θέση.

Σε αυτή την συνθήκη και σε περίπτωση ατυχήματος, ο επιβάτης του Πίσω Καθίσματος καθώς και τα αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στον Χώρο των Αποσκευών δεν θα έχουν την σωστή πρόσδεση και έτσι δεν πληρούνται οι απαιτήσεις των κανονισμών. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν με συστημένες επιστολές από την εταιρεία N. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου Nissan, ώστε να γίνει αντικατάσταση των κουμπιών ασφάλισης των δύο πίσω καθισμάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας N.Ι. Θεοχαράκης στους αριθμούς 210 3489313 και 210 3489438.

Σχετικά Tags

Nissan

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here