Ο Ryan Murphy, δημιουργός του American Horror Story, Glee, Pose και πολλών άλλων αγαπημένων σειρών, ανακοίνωσε μια νέα spin-off σειρά του American Horror Story, η οποία θα ονομάζεται American Horror Stories. Συγκεκριμένα, ο Ryan Murphy μοιράστηκε τα νέα στο Instagram μέσα από ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό, στις 11 Μαΐου 2020.

Μέσα από τη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Ryan Murphy ενημέρωσε το κοινό ότι το spin-off που ετοιμάζει θα λέγεται “American Horror Stories”, και θα περιλαμβάνει επεισόδια μιας ώρας.

Την Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, η Entertainment Weekly επιβεβαίωσε ότι η FX έχει αναλάβει το American Horror Stories, υπογραμμίζοντας ότι η μορφή θα είναι παρόμοια με το Black Mirror και το Twilight Zone. Με λίγα λόγια; Μια διαφορετική, αυτόνομη ιστορία για κάθε επεισόδιο.

Κάπου εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Murphy μοιράστηκε τον Νοέμβριο του 2020 ένα poster της σειράς, μέσω του Twitter. Ο Murphy eπιβεβαίωσε επίσης στο Twitter τον Νοέμβριο του 2020, ότι τα μέλη του cast από το American Horror Story, θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο spin-off.

«Είναι το AHS spin-off. Κάνουμε 16 αυτόνομα επεισόδια μίας ώρας, μελετώντας μύθους, θρύλους και ιστορίες τρόμου. Πολλά από αυτά τα επεισόδια θα περιλαμβάνουν αστέρια του AHS που γνωρίζετε κι αγαπάτε. Θα ακολουθήσουν περισσότερα».

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα; 

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 15 Ιουλίου 2021. Κοντοζυγώνει δηλαδή. Ο Murphy επιβεβαίωσε αυτά τα νέα τον Ιούνιο του 2021, αποκαλύπτοντας τέσσερα μέλη του cast: Nico Greetham, Dyllón Burnside, Kevin McHale και Charles Melton.
 

Διαβάστε ακόμα: 

Aφέλειες εμπνευσμένες από τα 70s: πώς θα αποκτήσεις το κούρεμα που έχει κάνει δυναμικό comeback

American Horror Stories: Όλα όσα ξέρουμε για το AHS spin-off

Πηγή: SavoirvilleLoading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here