Συγκινητικά ήταν τα μηνύματα που άφησαν οι Alfisti στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου

Έχοντας δημιουργήσει μερικά από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα στην ιστορία του αυτοκινήτου και διατηρώντας αναλλοίωτο το δυναμικό της χαρακτήρα, η Alfa Romeo αναμφίβολα έχει τους πιο φανατικούς φίλους από κάθε άλλη μάρκα. Οι Alfisti, αποτελούν μια ιδιαίτερη ενεργή κοινότητα που μοιράζετε το πάθος για την Alfa Romeo, αλλά και συνολικά την αυτοκίνηση. Με αφορμή τα 109α γενέθλια της μάρκας, το Museo Storico Alfa Romeo στο Arese πραγματοποίησε μια ειδική εκδήλωση συγκεντρώνοντας εκατοντάδες φίλους της μάρκας απ' όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το μουσείο της μάρκας και να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την ιστορία της. Παράλληλα 109 Alfa Romeo, όσα και τα χρόνια της μάρκας, πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή παρέλαση στην πίστα του μουσείου, ενώ στην πρώτη σειρά της πομπής βρέθηκε μια Alfa Romeo 4C που αποτελεί το Safety Car του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τουρισμού (WTCC).

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα μηνύματα που άφησαν οι Alfisti στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου, ορισμένα εκ των οποίων μάλιστα αποκαλύπτουν και τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα των συντακτών τους. Με αφορμή αυτά τα μηνύματα η Alfa Romeo δημιούργησε ένα ξεχωριστό video που συνδέει ιδανικά την ιστορία της μάρκας με τη διαχρονική αγάπη του κοινού.

Πηγή άρθρου – news.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here