Η γυμναστική από το σπίτι θα γίνει η νέα μας λατρεία. Δεδομένου ότι θα πάρει αρκετό χρόνο ώστε να επανέλθουμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς και κανείς δεν γνωρίζει το πότε θα μας επιτραπεί να επιστρέψουμε στα γυμναστήρια, το να βάλουμε φωτιά σε κάθε μέρος του σώματός μας από τον προσωπικό μας χώρο κρίνεται επιβεβλημένο.

Η δυνατότητα να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα χωρίς να χρειάζονται αλτήρεςkettlebell και κάθε λογής μηχανήματα μπαίνει στην λίστα των πλεονεκτημάτων μας και δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογία. Χρόνο έχουμε αρκετό, η υπομονή είναι αρετή και η επιμονή θα γίνει η καλύτερη φίλη μας.

Βήμα βήμα θα θέτουμε όλο και μεγαλύτερους fitness στόχους και η πρόκληση οφείλει να γίνει σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια. Μάλιστα ένα πρόγραμμα 100 pushups (5 ασκήσεις των 20 επαναλήψεων) την ημέρα φαντάζει ως το καλύτερο challenge και μπορεί να το ακολουθήσει ο καθένας από το σπίτι του. Θα καταφέρει να βελτιώσει τη φυσική μας κατάσταση, να μας κάνει δυνατότερους και φυσικά τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1:18     weighted push ups

2:24     decline push ups (upper,middle chest)

3:36     incline push ups (lower chest)

4:36     wide & incline push ups

5:49     diamonds push ups


Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here