Σήμερα, Τρίτη, θα επικρατήσει περισσότερη συννεφιά στη δυτική Ελλάδα, στη Θράκη και στο νότιο-νοτιοανατολικό Αιγαίο. Μάλιστα, στα νότια τμήματα της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα, πιθανόν να ψιχαλίσει λίγο τοπικά, αλλά ο ήλιος θα κάνει και κατά διαστήματα την εμφάνισή του.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί περισσότερο ανοιξιάτικος, με ήλιο και λίγη αραιή συννεφιά κυρίως στα βορειότερα τμήματα. Άλλη μια μέρα λοιπόν, απουσία αξιόλογων βροχοπτώσεων και σε γενικές γραμμές, με καλές καιρικές συνθήκες.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί από 16 βαθμούς στα βόρεια , 17-19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και θα φτάσει μέχρι 19 βαθμούς στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Το πρωί όμως η μέρα θα ξεκινάει με χαμηλές θερμοκρασίες. Ελάχιστες θερμοκρασίες πιο φυσιολογικές για την εποχή.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς 2-3 μποφόρ. Στο Αιγαίο, στα νότια θα πνέει ένα δυτικό ρεύμα 5-6 μποφόρ, και στις υπόλοιπες περιοχές, ένας ήπιος βοριάς αρχικά, που θα στραφεί σε νοτιοδυτικό 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με αραιή συννεφιά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι βορειοδυτικοί αρχικά, θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 2-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι δε θα ξεπεράσουν τα 3-4 μποφόρ, βόρειοι, στρεφόμενοι μέχρι το βράδυ σε διάφορες διευθύνσεις.


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here