Ναι,  αυτός ο επιτήδειος ο Covid-19 μάς έκλεισε πάλι μέσα. Παίζει τα δικά του παιχνίδια και μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο θα μας το γυρίσει στο «ακορντεόν». Δηλαδή μικρά lockdown ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπου θα παίρνουμε λίγο αέρα και μετά πάλι μέσα. Δε θα είναι εύκολο, ενδεχομένως να είναι διαρκείας οπότε θα πρέπει να το αποδεχτούμε και να κάνουμε τα κουμάντα μας.

Η ψυχική υγεία πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη και μαζί της η σωματική. Με τα γυμναστήρια να έχουν κατεβάσει ρολά, ο αριθμός «6» στο 13033 θα τιμηθεί δεόντως και δεν πρέπει να περιοριστεί μόνο σε βόλτα με τον σκύλο ή μία καλή αφορμή για take away cocktail σε ποτήρι καφέ για κάλυψη-απόκρυψη.

Το καθημερινό τρέξιμο θα σου προσφέρει ευεξία, θα καθαρίσει το μυαλό σου και θα ξυπνήσει το μεταβολισμό σου ώστε σιγά σιγά να πάρει φωτιά. Το καλό είναι πως μπορείς να το πετύχεις χωρίς όργανα γυμναστικής. Υπάρχουν προγράμματα που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάψεις λίπος και ταυτόχρονα να γυμνάσεις κάθε μυ με το βάρος του σώματός σου. Το κακό είναι πως δεν είναι εύκολο. Θα χρειαστεί να ιδρώσεις, να νικήσεις τον κακό δαίμονα της νωχελικότητας και να σπάσεις τα όριά σου.

Σε περίπτωση που είσαι αρχάριος, στο παρακάτω video μπορείς να δεις ένα πρόγραμμα που άνετα θα ξεκινήσεις από το σπίτι σου και σταδιακά θα ανεβάζεις ρυθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις σε 3 γύρους:

2:39 squats
3:09 lunges
4:33 push ups
6:34 pike push ups
8:08 australian pull ups
10:36 plank hold


Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here