Ο Chris Hesmworth σε καλεί να μπεις στην ομάδα του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αράζετε παρέα στην βίλα του στο Byron Bay στην Αυστραλία και θα πίνετε cocktails, ούτε ότι θα σου αναλύει βήμα βήμα τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα. Αλλά στο τελευταίο του επιχειρηματικό βήμα, σε καλεί να είσαι μαζί του.

Με ποιον τρόπο; Φυσικά ακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής που θα μεταμορφώσει το σώμα σου σε χρόνο dt. Ο επιτυχημένος ηθοποιός δημιούργησε την δική του fitness εφαρμογή και από την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου είναι άμεσα διαθέσιμο για όλους όσους χρησιμοποιούν iPhone ή Apple Watch.

Το app ονομάζεται «Centr», κοστίζει 20 δολάρια το μήνα (λίγο τσιμπημένη η τιμούλα) και διαθέτει όχι μόνο προγράμματα γυμναστικής αλλά διατροφές και ασκήσεις διαλογισμού εμπνευσμένα από τον Αυστραλό superstar. Μάλιστα, για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα συνεργάστηκε με μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, συνδυάζοντας έτσι την γνώση τους με την δική του εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο τυχαίο δεν είναι εξάλλου ότι διατηρεί ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά του Hollywood και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Η εφαρμογή υπόσχεται να παρέχει διαφορετικά προγράμματα γυμναστικής για κάθε επίπεδο, τα οποία ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, ενώ όπως συμβαίνει και με άλλα apps θα μπορείς να θέσεις έναν στόχο και να ελέγχεις σταδιακά την πρόοδό σου.

«Το όλο θέμα με το Centr δεν είναι απλά να φτιάξεις σώμα για παραλία. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που ενσωματώνει τα τρία βασικά συστατική της υγιεινής ζωής. Την γυμναστική, την διατροφή και τον διαλογισμό. Και όλα αυτά με έναν πιο διασκεδαστικό, λειτουργικό και επίσης προσβάσιμο τρόπο», αναφέρει ο Chris Hemsworth αναφορικά με το νέο του βήμα.

Βέβαια αν δεν διαθέτεις iPhone ή Apple Watch, τότε μπορείς απλά να βολευτείς με μία συνδρομή στο γυμναστήριο ή να ακούσεις τις συμβουλές του personal trainer των επωνύμων, Κωνσταντίνου Φλίγκου.

Πηγή άρθρου – playboy.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here