Είναι ένας πονοκέφαλος που αφορά τους περισσότερους άνδρες. Οι σμιλευμένοι κοιλιακοί αποτελεί μία Ουτοπία για ένα μεγάλο ποσοστό του ανδρικού κοινού και η αλήθεια είναι πως χρειάζεται μεγάλος κόπος και θυσίες για να επιτευχθούν. Αφενός η σωστή διατροφή που θα ξυπνήσει τον μεταβολισμό σου έχει βαρύνουσα σημασία, αφετέρου όμως και αν δεν τους γυμνάσεις, χαΐρι δεν θα δεις.

Η αδράνεια είναι κακός σύμβουλος και η φροντίδα της κοιλιάς πρέπει να γίνει η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια. Η Charlee Atkins, λοιπόν, η οποία αποτελεί μία από τις πιο διάσημες personal trainer αποκάλυψε ένα απλό και διασκεδαστικό set ασκήσεων, το οποίο αποκλείεται να βαρεθείς. «Το ανακάλυψα όταν πήγα διακοπές. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα τι να κάνω και σκέφτηκα να γεμίσω τις ώρες με λίγη γυμναστική. Δεν είναι το κλασικό παραδοσιακό πρόγραμμα κοιλιακών που θα πρέπει να πέσεις το πάτωμα, οπότε μπορείς να το εφαρμόσεις παντού».

Σύμφωνα με την ίδια, για να εκτελέσεις αυτό το πρόγραμμα των τριών ασκήσεων το μόνο που θα χρειαστείς είναι αθλητικά ρούχα και διάθεση. Γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

1) Squat και γόνατα ψηλά

Εκτέλεσε ένα κλασικό κάθισμα. Καθώς ανεβαίνεις, φέρνεις το γόνατο στον αντίθετο αγκώνα για να στοχεύσεις τους πλάγιους κοιλιακούς. Επαναλαμβάνεις από την άλλη πλευρά και στη συνέχεια το εναλλάζεις για 30 έως 45 δευτερόλεπτα.

2) Standing Leg

Ανασηκώνεις το ένα πόδι και το διατηρείς σε ευθεία γραμμή με το σώμα σου. Στη συνέχεια ισορροπείς στο ένα πόδι και ανεβοκατεβάζεις εναλλάξ τα χέρια σου, κρατώντας σε ευθεία την σπονδυλική σου στήλη. Το επαναλαμβάνεις για 30 έως 45 δευτερόλεπτα.

3) Bird-Dog Combo

Κορμός και πόδια σε ευθεία γραμμή. Ύστερα ανασηκώνεις το κάθε πόδι στο ύψος της κοιλιάς και το αγγίζεις με τα δύο χέρια. Το επαναλαμβάνεις για 30 έως 45 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αλλάζεις πόδι.

Πηγή άρθρου – playboy.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here