Τι ζητά με επιστολή του στον Στουρνάρα ο Παύλος Πολάκης

Η κίνηση αυτή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έρχεται μετά τις απειλές και τις ανακοινώσεις ότι θα πάει στην Τράπεζα και δεν θα φύγει.

397998.1

Άδεια για να παρευρεθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤτΕ ζήτησε ο Παύλος Πολάκης, με επιστολή του προς στα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζες της Ελλάδας και τον Γιάννη Στουρνάρα.
Ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Στουρνάρα επισημαίνει ότι ορθώς έπραξε η Τράπεζα να προχωρήσει στον έλεγχο του δανείου ύψους 100.000 ευρώ που έλαβε από την Τράπεζα Αττικής, χαρακτηρίζοντας ωστόσο μεροληπτική την απόφαση να μην ελεγχθούν άλλα δάνεια που δεν εξυπηρετούνται.
Αναφέρει ότι θέλει να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ, ώστε να ενημερώσει για συγκεκριμένα δάνεια τα οποία δεν πληρούν τις κατά νόμο και κατά τους κανονισμούς λειτουργίας του Τραπεζικού Συστήματος προϋποθέσεις χορήγησης ή ρύθμισης, «γνώση την οποία είμαι βέβαιος ότι θέλετε να αποκτήσετε», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Σημειώνεται ότι η κίνηση αυτή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έρχεται μετά τις απειλές και τις ανακοινώσεις ότι θα πάει στην Τράπεζα και δεν θα φύγει.
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:
Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here