Τις επόμενες κινήσεις Τσίπρα – Καμμένου αναμένει η αντιπολίτευση

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θόδωρος Τοσουνίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Πάνος Καμένος τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για τον Αλέξη Τσίπα.

396488.1

Τις επόμενες κινήσεις Τσίπρα – Καμμένου αναμένουν τώρα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μετά τη χθεσινή (Παρασκευή) σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή των δυο τέως κυβερνητικών εταιρών, στο πλαίσιο της συζήτησης για την επικύρωση του Πρωτοκόλλου Προσχώρησης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ η οποία διανθίστηκε από τα ποιήματα «Η Πόλις» του Καβάφη και «Ο Ματρόζος».
H σύγκρουση των άλλοτες κυβερνητικών εταίρων τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, και ενδεχόμενες νέες αποκαλύψεις του παρασκηνίου πιθανόν να προκαλέσουν φθορές στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα περί «διαπλοκής» και περί «Σαμαρά» και οι υπαινιγμοί του κ. Καμμένου περί «εξαγοράς» βουλευτών του.
Ενδεικτικό είναι ότι ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Πάνος Καμένος τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για τον Αλέξη Τσίπα. Συμφώνα με τον κ. Τοσουνίδη, «ο Πάνος Καμένος κάνει πάντα το καθήκον του και ό,τι έχει να πει, θα τα πει στη Βουλή».
«Ο κ. Τσίπρας έχασε το ηθικό πλεονέκτημα… Προσεταιρίστηκε και εναγκαλίστηκε βουλευτές των ΑΝΕΛ με αντάλλαγμα τον υπουργικό θώκο. Δεν είναι μόνο ιδεολογική η διαφορά, αλλά διαμάχη με βάση τον ηθικό άξονα» σημείωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός και στέλεχος του κόμματος Νίκος Μαυραγάνης.
Ο Πάνος Καμμένος έκανε σαν εξαπατημένη σύζυγος σχολίασε από την πλευρά στον σταθμό μας του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στη χθεσινή αντιπαράθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ με τον Αλέξη Τσίπα. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ωστόσο ότι ο κ. Καμμένος δεν απάντησε για τα SMS που αντάλλαξε με τον κ. Νικολόπουλο.
Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here