«Ευτυχώς που κατάλαβε ο κόσμος, γιατί το 99% το σχολίων ήταν θετικά»

Απάντηση μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναφορικά με τους μετανάστες, έδωσε ο Γιάννης Σαββιδάκης. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός, βρέθηκε χθες φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη στον Alpha και έδωσε τη δική του εξήγηση:

«Ευτυχώς που κατάλαβε ο κόσμος, γιατί το 99% το σχολίων ήταν θετικά. Χάρηκα πάρα πολύ γι’ αυτό το γεγονός. Αιφνιδίως κατέστην ξενοφοβικός, που δεν είμαι καθόλου και το έχω αποδείξει στη ζωή μου. Δεν είναι σωστό να σε μαλώνω τη στιγμή που το βίντεο αυτό που παίχτηκε, παίχτηκε ελλιπές, δεν είναι σωστό. Η συνέντευξη δεν πειράχτηκε, ούτε έγινε κοπτική ραπτική. Μάλλον έγινε κοπτική, δεν έγινε ραπτική. Εγώ δεν φοβάμαι να δίνω συνεντεύξεις.

Εγώ σχολίασα το σύστημα. Ανθρωπιστικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους. Δεν είπα ότι μου παίρνουν αυτοί το προνόμιο, οι οποίοι έρχονται εδώ για να βρουν μια καλύτερη ζωή. Είναι καταπληκτικό το ότι οι ξένοι έχουν βοήθεια εδώ, θα δώσω πραγματικά μάχη για να συνεχίσουν να βοηθιούνται. Μιλάω για το σύστημα, γιατί ανθρωπιστικά είμαι υπέρ (…)

Πώς γίνεται αιφνιδίως να στιγματιζόμαστε επειδή κάποιος είπε κάτι; Ναζί; Δεν ντρέπονται λίγο; Μας έχει δει; Έχει δει κανείς εμάς να κάνουμε τέτοιες εκδηλώσεις; Πώς το λες; Δεν καταλαβαίνω αυτούς που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Με στεναχωρεί αυτό. Δεν νομίζω ότι αυτοί καταλαβαίνουν πλέον μετά την κουβέντα και το απόσπασμα που παίχτηκε. Εμείς αγκαλιάζουμε για πάρα πολλά χρόνια, όχι μόνο σήμερα, τους ανθρώπους που έχουν έρθει για μια καλύτερη ζωή, εμπράκτως το έχουμε δείξει και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με καμία διαφορετικότητα σε κανένα επίπεδο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Δείτε και τα δυο βίντεο από το Zappit.gr:

Πηγή άρθρου – news.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here