Ιδρώτας, sneakers και smartphone μπορούν να γίνουν τα τρία απόλυτα χαρακτηριστικά για έναν μοντέρνο λάτρη του γυμναστηρίου. Σε περίπτωση που συχνάζεις στο γυμναστήριο χωρίς ακουστικά, τότε ανήκεις σε αυτή τη μικρή μειονότητα. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στους τύπους που λαμβάνουν μέρος σε ομαδικά groups με ειδικούς personal trainers πάνω από το κεφάλι τους, αλλά τους υπόλοιπους που συχνάζουν στο γυμναστήριο σε μία πιο free gym κατάσταση.

Οι περισσότεροι λοιπόν από αυτούς, επενδύουν σ’ ένα κινητό ώστε να παίζει μουσική την ώρα που κοπανιούνται στην μπάρα. Επίσης μπορούν να τσεκάρουν τη φόρμα τους, να logάρουν στο προπονητικό τους πρόγραμμα ή ακόμη και να χαλαρώσουν ανάμεσα στα sets. Ένα κινητό μπορεί να γίνει αναπόσπαστο και ενδεχομένως το βασικότερο κομμάτι της προπονητικής σου ρουτίνας, ενώ με 2-3 αλλαγές θα εκτοξευθεί στο απόλυτο εργαλείο.

Μάλιστα με την βοήθεια του διαδικτύου, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές που έχουν την δυνατότητα να σε καθοδηγήσουν ώστε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα σε σημείο που θα σκεφτείς ότι κανένας personal trainer δεν θα είχε την ικανότητα να σου χαρίσει τόσες πολλαπλές πληροφορίες. Είτε έχει να κάνει με αερόβιο πρόγραμμα ή ένα αντίστοιχο υπερτροφίας, μέσα στο smartphone σου θα ανακαλύψεις έναν θησαυρό που όμοιό του δεν θα έχεις ξαναδεί. Μάλιστα αυτές οι εφαρμογές είναι ικανές να σε βοηθήσουν στην διατροφή σου και το πιο σημαντικό πως είναι free για να τις κατεβάσεις.

Ανακαλύψαμε τις 10 καλύτερες και σου παρουσιάζουμε με καμάρι τους νέους σου «digital trainers».


Δειτε τις photo


Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here