Καλός καιρός, ηλιοφάνεια με λίγη παροδική συννεφιά, σ’ όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία σε υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα.

Ο καιρός στις διάφορες περιοχές

Καλός καιρός σ’ όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες είναι πιθανές τις νυχτερινές και πρωινές ώρες. Οι άνεμοι εξασθενούν και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Άνεμοι και Θερμοκρασίες

Άνεμοι, Νοτιοδυτικοί μέτριοι, στο Αιγαίο έως ισχυροί, 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 4 έως 21, στην κεντρική και νότια Ελλάδα από 6 έως 23 και στις νησιωτικές περιοχές από 9 έως 20 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς.

Αττική

Ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά. Άνεμοι Δυτικοί, μέτριοι, 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς.

Ο καιρός της ερχόμενης εβδομάδας

Δευτέρα-Τρίτη

Καλός καιρός σ΄ όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις νυχτερινές και πρωινές ώρες. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα.

Τετάρτη-Πέμπτη

Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά στη δυτική και νότια χώρα. Αυξημένη συννεφιά με λίγες βροχές στη βόρεια και ανατολική χώρα. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις νυχτερινές και πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από Ανατολικές διευθύνσεις, στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Παρασκευή-Σάββατο

Συννεφιά παροδικά αυξημένη, με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα και χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από Βορειοανατολικές διευθύνσεις, στο Αιγαίο μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Πηγή: makthes.gr

Πηγή άρθρου – madata.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here