Μητσοτάκης: Η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη πριν από τέσσερα χρόνια

«Εμείς στο «δίλημμά ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε» απαντάμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να τελειώσουμε κανέναν. Θέλουμε μετά τις εκλογές να ενώσουμε όλους τους έλληνες» επισήμανε.

401764.1

Με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ξεκίνησε το ολιγόλεπτο βίντεο το οποίο παρουσίασε κορυφαίες στιγμές που καθιέρωσαν την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με το βίντεο αυτό ξεκίνησε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Κεντρικά μηνύματα του βίντεο ήταν η ενδυνάμωση της Δημοκρατίας, το Κράτος Δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η επένδυση στην πραγματική οικονομία.
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην αίθουσα του Νέου Κόσμου στις 6:30 μμ συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το «παρών» έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.
Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών από την εκπρόσωπο του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη.
Είκοσι από τους 42 υποψηφίους διεκδικούν για πρώτη φορά την είσοδό τους στην κεντρική πολιτική σκηνή. Έξι υποψήφιοι είναι κάτω των 40 ετών, ενώ 9 πρόσωπα έχουν ασχοληθεί ενεργά με τα θέματα των Βρυξελλών.
Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ενώ μεταξύ των υποψηφίων είναι ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο δικηγόρος Γιάννης Ανδρουλάκης, η φιλόλογος και στέλεχος του Μητρώου Τόνια Αράχωβα, ο επιχειρηματίας 'Αγης Βερούτης, το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Νίκος Γιαννής, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης, ο πρώην δήμαρχος και υφυπουργός Βασίλης Μιχαλολιάκος, η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα, η οινοπαραγωγός Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, ο σεισμολόγος 'Ακης Τσελέντης και ο διευθύνων σύμβουλος της XRTC Business Consultants Γιώργος Ξηραδάκης και ο Γιώργος Αμυράς.
Επίσης, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ περιλαμβάνονται οι Λευτέρης Βαρουξής, Καλυψώ Γούλα, Κώστας Δέρβος, Νικόλαος Δούκας, Παύλος Ελευθεριάδης, Θοδωρής Καλαμπόκης, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ελισάβετ Κυρίτση, Χιουμεϊρά Αχμέτ Ογλού, Τέτα Διαμαντοπούλου, Θεόδωρος Ζαγοράκης, Δημήτρης Καιρίδης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος – Σταύρος Κρεμλής, Γεώργιος Κύρτσος, Βασιλική Λαζαράκου, Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς, Αικατερίνη Μάρκου, Μιχάλης Μασουράκης, Δημήτρης Μελάς, Αφροδίτη Μπλέτα, Γιάννης Παϊδας, Ελένη Παναγιωταρέα, Κλεοπάτρα Σαραντάκου Βογιατζάκη, Μαρία Σπυράκη, και Βίκυ Φλέσσα.
Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ. Μητσοτάκη.
Η ΝΔ ήταν πάντα η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη, δεν έβαλε μόνο την Ελλάδα στην Ευρώπη αλλά την κράτησε κιόλας πριν τέσσερα χρονιά στην ΕΕ, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος.
Πρόσθεσε ότι πριν τέσσερα χρόνια η ΝΔ με πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη κλήθηκε να κάνει μια εθνική επιλογή να βάλει το συμφέρον της χώρας πάνω από το συμφέρον του κόμματος και αυτό έκανε όπως θα κάνει πάντα.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο της νέας Δημοκρατίας είναι η φωτεινή δημιουργική και αισιόδοξη Ελλάδα που έρχεται.
«Εμείς στο «δίλημμά ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε» απαντάμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να τελειώσουμε κανέναν. Θέλουμε μετά τις εκλογές να ενώσουμε όλους τους έλληνες» επισήμανε.
Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here