Ψυχολογικές «ντόπες» έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» στην ομιλία που έκανε στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας έστειλε το μήνυμα ότι μπορούν να νικήσουν στην Τούμπα και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα θύματα της Θύρας 7 και ζήτησε να πετύχουν μία μεγάλη νίκη για να τους την αφιερώσουν.

Αναλυτικά η ομιλία του Μαρινάκη:

«Είστε πολύ δυνατοί και την Κυριακή, μπροστά μας, έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα! Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη κίνητρο, το οποίο έχει να κάνει -και είναι κάτι για το οποίο θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο- με τα παιδιά της Θύρας 7. Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα.

Αυτό έγινε το 1981 και το Σάββατο θα είναι το μνημόσυνο. Έγινε μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας 6-0 εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το 1981. Θα είναι πολύ καλό να συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη, όπως τότε με την ΑΕΚ. Μπορείτε να το κάνετε, το χρωστάμε και στα παιδιά και πιστεύω ότι και μπορείτε και όλοι θέλετε πολύ να το κάνουμε. Και θα το πετύχουμε. Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!».

Πηγή άρθρου – madata.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here