Μπορεί να μην γνωρίζεις το τι ακριβώς κάνει στην ζωή του ο Dwayne Johnson. Και λογικό. Διότι τα έχει κάνει σχεδόν όλα. Επαγγελματίας παλαιστής, ηθοποιός, τραγουδιστής και παραγωγός. Αλλά σίγουρα, από την πρώτη στιγμή που θα τον δεις, γνωρίζεις αμέσως κάτι για την προσωπικότητά του. Ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα εκεί έξω το τι σημαίνει γυμναστήριο.

Γιατί ο «The Rock» δεν πηγαίνει γυμναστήριο. Είναι το γυμναστήριο. Ο star του Hollywood, λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί για λίγο τα μυστικά του. Και το έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Διότι καλό το κίνητρο αλλά το πιο σημαντικό είναι η τεχνική. Και το όνομα της επιτυχίας για ένα σμιλευμένο στήθος ακούει στο όνομα «drop sets». Όσοι επισκέπτονται συχνά το γυμναστήριο ξέρουν πολύ καλά για το τι πρόκειται αλλά και οι newbies δεν θα δυσκολευτούν να μπουν στο νόημα. Ο «The Rock» έδειξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πως γίνεται και όπως αποκάλυψε ο διευθυντής του Men’s Health, Ebenezer Samuel, αρκεί να ακολουθήσεις την παρακάτω συμβουλή:

«Τα drop set είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσεις το σώμα σου στα όριά του χωρίς να ρισκάρεις κάποιον τραυματισμό ή να γυμναστείς με την λάθος τεχνική. Το game plan είναι απλό. Μπορείς να κάνεις όσες επαναλήψεις θέλεις αλλά την στιγμή που η μηχανική σου αποτυγχάνει, τότε ήρθε η στιγμή να ρίξεις τα κιλά σου και να συνεχίσεις και με άλλες επαναλήψεις. Έτσι προκαλείς σε challenge τους μύες σου χωρίς ωστόσο να διακινδυνεύεις κάποιον τραυματισμό».

Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Και ο Dwayne το γνωρίζει.

Πηγή άρθρου – playboy.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here