Απορρίπτει με αιχμές το ΚΙΝΑΛ το άνοιγμα Τσίπρα για κοινό μέτωπο

Ο πρωθυπουργός «είναι ο ίδιος εκφραστής της συντήρησης και του λαϊκισμού στη χώρα μας και τα έργα και οι ημέρες της Κυβέρνησής του, το αποδεικνύουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα.

397957.1

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Απορρίπτει κατηγορηματικά το Κίνημα Αλλαγής το κάλεσμα του πρωθυπουργού για συγκρότηση ευρέως μετώπου του «προοδευτικού χώρου» στις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι απεγνωσμένος και απευθύνει προσκλήσεις εκ του πονηρού, δήθεν παρουσιάζοντας την ακροδεξιά ως κοινό εχθρό την στιγμή που η «κυβέρνησή [του] στηρίζεται σε ακροδεξιούς» βουλευτές.
«Είναι ο ίδιος εκφραστής της συντήρησης και του λαϊκισμού στη χώρα μας και τα έργα και οι ημέρες της Κυβέρνησής του, το αποδεικνύουν», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.
Σημειώνει ότι ήδη υπάρχει μέτωπο κατά της ακροδεξιάς και του λαϊκισμού στην Γηραιά Ήπειρο, το οποίο εκφράζεται από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, στο οποίο πρόσκειται το Κίνημα.
Στον μικρής έκτασης ανασχηματισμό που έγινε πριν δύο εβδομάδες ο πρωθυπουργός υπουργοποίησε δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον Θάνο Μωραϊτη και τον Άγγελο Τόλκα.
Το ΚΙΝΑΛ έχει επανειλημμένα κατηγορήσει τον κ. Τσίπρα ότι προσπαθεί να λεηλατήσει τον χώρο της κεντροαριστεράς ώστε να ενισχύσει το εκλογικό του ακροατήριο.
Πηγή άρθρου – skai.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here